Smak och känsla i PWO

Smaken är en faktor

Det här med smak på olika kosttillskott kan diskuteras en hel del. Vissa säger att ju äckligare det smakar desto bättre är effekten. Andra vägrar ens ta sig en dos om det inte smakar mumma.

Just PWO är en kategori kosttillskott som kan smaka himmelskt gott, eller rent åt skogen. Nu för tiden har dock de riktigt dåliga smakerna försvunnit då tillverkarna verkar förstått att en dålig smak sällan blir någon storsäljare. Det spelar liksom ingen roll hur bra den är om smaken ej faller in i vad den stora massan tycker är okej.

Personligen så är just smakupplevelsen en faktor som varken är hög eller låg. Visst tycker jag det är fint med en riktigt schysst smak, och kan då känna att jag får bättre kick av min PWO. Det ska vara den där drycken som man går och väntar på hela dagen för att tillslut få kasta sig över, och njuta av. En bra start till träningspasset helt enkelt. Favoriten är Icy Pink Lemonad från produkter Shatter. Har du provat den? Om inte gör det nu om du är personen som uppskattar en god smak på din pre-workout. Kolla in topplistan på de bästa kosttillskotten inom kategorin.

Har du någon favorit vi missat? Skriv gärna in och berätta vilken sort och vad den smakar.

Kör hårt och glöm inte bruka PWO med måtta!