Förberedd dig för att få ut så mycket som möjligt av PWO.

En bra pre-workout upplevelse


bra pwo upplevelseVid alla sort stimulanser så blir hela upplevelsen bättre om du har en positiv inställning. Med det menar vi att du kommer på ut så mycket du bara kan från din PWO om du är riktigt sugen på att träna, även utan kosttillskottet. Vi kan ta exemplet med att dricka alkohol. Är du glad och på festhumör så tillför alkoholen förhoppningsvis ännu mer glädje och välmående. Är du däremot inte alls sugen så blir inte effekten i närheten så bra. Håller du med oss? PWO fungerar på samma sätt, du behöver vara laddad och gå in med ett positivt tänkande.

Visst kan en pre-workout hjälpa in dig på ”rätt bana” när du känner dig lite nere och inte fullt motiverad. Om du vill få ut den maximala effekten som gör att du kör hårdare än någonsin förut gäller det dock att vara laddad redan innan du dricker din extra energi.

Skött alla andra bitar


Hur gör du då för att bli exremt laddad och gå in med bästa förutsättningar? Den mest grundläggande du behöver göra att sova, äta och återhämta dig på ett bra sätt. Det gör att din kropp är mottaglig för att låta en PWO ge den där sista kraften för att träna längre, hårdare och fortare än tidigare.

Nu är kroppen där den ska och redo. Men någon ännu viktigare du måste vara fullt redo i är ditt huvud. Ett fysiskt välmående beror såklart på hundra olika faktorer där ens förhållande och sin ekonomiska situation är två viktiga faktorer för många av oss. Det viktigaste du bör ha i hjärnan är (rent träningsmässigt) ett målinriktat tänk. Du vet den där inställningen som varje dag säger åt dig att bli ännu lite bättre.

Bestäm dig helt och hållet


Vi får nog ändå säga att rena PWO pulver är till för de som strävar efter att bli bättre hela tiden. Har du bestämt dig för att bli starkare och var dag gör allt i din makt för att uppnå målet kommer även få en bra kick av PWO. Vi säger inte att du utan målsättning inte kommer känna någonting men den här sidan syfte är att göra att du får ut så mycket som möjligt av en pre-workout.

En målsättning behöver inte vara så mycket mer än att just förbättra sig. Personer utan bra svar på frågan varför de tränar hårt har ofta någon sorts målsättning utan att för en delen veta om det själva.

Ät inte för tätt inpå


Ett av de mest väsentliga råd för att få en så bra kick som möjligt utav PWO är att låta bli att äta precis innan om du kan. Vi alla har gjort misstaget att proppa i oss massa mat för att sedan ta vår pre-workout som grädde på moset. Resultatet kommer bli att du känner väldigt lite eller till och med inget alls på grund av alla mat som ligger i magen och stoppar upp ingredienserna i pulvret att komma fram så kroppen kan ta upp dessa.

Om vi ska nämna en ungefärlig tid innan så kan 2 timmar vara ett bra riktmärke. Om du har riktigt bra matsmältning så kan 1 timme fungera också. Allt beror även givetvis på vad du äter och hur mycket. En köttbit tar väldigt lång tid att bryta ner och förvandla till energi medan en tallrik pasta är mat som i princip tas upp direkt.

 • Connector.

  Hjärnan är allt

  Okej kanske inte allt då det är svårt att träna om du inte äter och sover ordentligt. Men faktum är att utan den rätta viljan så är det svårt att få någonting alls att fungera här i livet, inte minst träningen.

 • Connector.

  Ladda hela dagen

  Att tänka på träning och planera sin dag efter träningspasset som komma skall kommer göra att du mer eller mindre går runt och laddar hela tiden. När det väl är dags så kommer ett par skopor PWO tillföra den där sista superenergin för att leverera på bästa sätt.

 • Connector.

  Glöm inte vilan

  Ibland är det bra att känna efter om kroppen verkligen är redo för den stenhårda träning som PWO lätt kan resultera i. Känner du dig för sliten så kan en mindre dos eller till och med ingen pre-workout alls vara ett väldigt klokt val.

Vill du dela informationen med andra? Det skulle vi uppskatta väldigt mycket, tack!