Här presenteras de bästa PWO. Alla är bäst i sin egen kategori.

Bästa PWO i Sverige


Ställer du dig frågan, vilken är det bästa PWO jag kan köpa i Sverige? En naturlig angelägenhet då vi alla vill ha en bra pre-workout. Vad som just är den bästa är förvisso något personligt. En PWO som uppfyller dina egenskaper av vad du mår som bäst av.

Här finner du en lista utan direkt inbördes ordning då alla har sina speciella egenskaper.

Vårt topptips


Energin:
100%

Smaken:
80%

Psyket:
80%

pump:
95%

Vad är inte bra?


Varför vi älskar den: Efter att ha lagt ner en skopa i ett glas vatten och druckit upp känner vi genast att: Här skall det tränas som aldrig förr! Energin är slagordet att betona och alla som provat kan förmodligen skriva under på detta. Ny med ny formula så var det ett tag sen ni använde Rampage är det dags igen!

Pris och portioner: Du får 20 doseringar (skopor) och varje skopa kommer kosta dig cirka 13.50 kronor om du slår till när denna PWO är på fullt pris. Så välinvesterade pengar i vår mening.

Träna sena kvällar


Energin:
30%

Smaken:
90%

Psyket:
80%

pump:
100%

Stimfri PWO


Varför vi älskar den: Är du människan som älskar sen träning men vill trots allt ta någon PWO? De syftar inte endast till att ge energi även  blodgenomströmning för ett härligt pump. Den här innehåller stora mängder arginin och agmatin. De är den senaste kombinationen för ett extremt blodflöde.

Pris och portioner: Kostar 399 kronor så din beräknade budget per pass blir cirka 16 kronor. Smaken ”planetary peach” låter väl spännande?

Mer än gymmet


Energin:
80%

Smaken:
80%

Psyket:
80%

Pump:
60%

Många ingredienser


Varför vi älskar den: En av de få produkter som riktar in sig på mer än gymmet. Bästa PWO för dig som vill ha något extra till löpning, cykling eller annan långsport.

Pris och portioner: 630 gram ska fördelas på 30 portioner. Du kan alltså träna en hel månad, till priset av 379 kronor.

Magnifikt smarrig


Smaken:
100%

Energin:
80%

Psyket:
80%

pump:
85%

Lemon Zero


Varför vi älskar den: Tycker du smaken bestämmer vilken PWO som är bäst? Då har du hittat en pre-workout som bjuder på en mäktig smak. Det är inte bara själva smaken vi gillar. Att den ser ut som en ”dimma” likt namnet antyder gör absolut inte saken sämre!

Pris och portioner: 13.30 kronor per gång i 30 dagar och burken har tagit slut. Känns som du får lite innehåll i och med en stor burk men det du får kommer du bli otroligt nöjd med.

Gammal är äldst


Smaken:
90%

Energin:
90%

Psyket:
100%

pump:
60%

Favoritval av PWO


Varför vi älskar den: Vi kan vända på det och fråga vad vi inte älskar hos denna PWO. Det skulle utifall vara att det är stor risk du kommer bli extremt trött efter passet, för att den är så otroligt bra! Det kan även kallas ”downswing” som alla pre-workouts ger i en eller annan utsträckning, speciellt vid högre doser. Du som vill ha en stenhård PWO är detta den bästa.

Pris och portioner: Du får 30 doseringar (skopor) och varje skopa kommer kosta dig cirka 13 kronor om du slår till när Mr. Hyde är på fullt pris. Välinvesterade kronor för dig som värderar energi.

Speciellt för tjejer


Smaken:
75%

Energin:
70%

Psyket:
70%

pump:
80%

Helt okej PWO


Varför vi älskar den: Älska är ett starkt ord här men det är kul att se att det kommer PWO produkter speciellt för tjejer. Lite extra järn och sådant som kan vara bra att få i sig. Själva pushen i PWO:n är sådär utan att vara dålig. Föresten så kan tjejeranvända vilken PWO som helst, det är det inget snack om va?

Pris och portioner: Ett koncentrerat val som totalt väger 180 gram och ska räcka i en månad (30 dagar). 399 kronor går burken på, tycker du den förtjänar en chans?

Bubblande PWO!


Smaken:
95%

Energin:
75%

Psyket:
85%

pump:
75%

Ragnarok Edition


Varför vi älskar den: Första gången vi tog Berzerk PWO blev vi förvånade och kollade på varandra och sa, den bubblar! Har blivit en återkommande pre-workout som det känns tomt om man inte fått dricka på ett par veckor. Sägs även vara fettförbrännande om du är ute efter att ta bort ett par kilon.

Pris och portioner: Som du märker så ligger de flesta PWO runt 10 kronor för en servering eller strax över. 399 kronor för Berzerkens 36 portioner.

Maxar blodflödet


Smaken:
90%

Energin:
85%

Psyket:
85%

pump:
100%

Extrem pump


Varför vi älskar den: Underbart är en känsla som uppstår vid ett extremt kraftig pump. Söker du efter just pump när du ska välja bästa PWO så är det produkten som skyltar med pump du ska köpa. 9 ingredienser i deras ”pump matrix” kommer göra att du kommer i rätt balans för att maximera gymmet några timmar framöver!

Pris och portioner: Under 10 kronor här då du får 42 serveringar för 349 kronor. Om du gillar äpplen ska du prova smaken päron/äpple som är hur god som helst.

Flera bra val av PWO


Att välja en enda PWO och utnämna den till den bästa är svårt, och inte heller speciellt rättvist då alla är bra på sitt sätt. Den här listan är först av sitt slag i Sverige (vad jag sett) och framhäver många olika PWO som är bäst. Tanken med pwo.nu var inriktad på att göra den bästa hemsidan om kosttillskottet PWO. För att göra hemsidan så bra som möjligt så fick vi fråga runt vad vänner och bekanta ville veta mer av. Svaren blev varierande men en röd tråd som dök upp var vilken effekt respektive produkt har. Visst de på ett ungefär hur just den PWO förväntas leverera så kunde de lättare hitta den bästa produkten, för dem.

Hoppas du fått tips som leder till att du tillslut hittar en personlig favorit PWO.

Vill du dela informationen med andra? Vore jättesnällt!

 • Connector.

  Bästa kommer med tiden

  Om du nu provat en PWO du inte gillar alls så ge inte upp innan du provat ett par fler. Att hitta den bästa, för dig, kan innebära att du måste prova några produkter för att tillslut fasta extra för just den PWO du väljer.

 • Connector.

  Flera favoriter

  Om du finner flera intressanta PWO i listan är det en idé att klippa till på bägge så du kan använda respektive när du efterfrågar just den effekt som pre-workout i fråga sägs leverera. Det är även en mängd fördelar med att rulla runt på flera än en och samma burk.

 • Connector.

  Fråga runt bland vännerna

  Om du frågar runt på stället där dessa sorts kosttillskott används så kommer du få en mängd förslag på bästa PWO. Hör du samma namn fler än en gång så är det bara att ge den en chans att visa om effekten är så bra som det sagts.