Här köper du pre-workout


Tycker du att du fått bra koll på vad PWO är för något och vill köpa en, eller ett par burkar? De flesta webbshoppar som säljer kosttillskott säljer även pre-workout i en eller annan form. Ett tips är att surfa runt hos några butiker för att ta reda på om det är några bra erbjudanden på PWO just där och då.

Här kommer en lista på de butiker vi helst köper från. Du kan läsa en liten beskrivning om respektive shop och om du är intresserad av att kolla in deras utbud så kommer du direkt till dess utbud av PWO.

Just nu finns
0
pre-workout


Hos gymgrossisten finns det flesta pre-workout du kan önska dig och det kommer ständigt nyheter. Mest starka pålitliga varumärken som kan blandas med en och annan uppstickare.

Varför det här bara vara ditt givna förstaval av butik är inte endast för det stora utbudets skull utan även för alla erbjudanden. Alltid några omtyckta storsäljare till rabatterat pris gör att det ständigt finns tillfälle att fynda. Även en del ”köp flera och spara” så gå ihop med en träningskompis och dela.

Just nu finns
0
pre-workout


Inte samma bredda utbud som butiken ovanför men likt väl ett riktigt bra utbud som innehåller majoriteten av de bästa PWO vi tipsar om här på hemsidan. 

Detta är också den enda butik som säljer megasuccén Raw Rampage som är ett mycket bra val för dig som vill prova pre-workout för första gången. Produkten anser vi är heltäckande i de fyra faktorerna som är: Energi, psyke, pump och smak. 

Just nu finns
0
pre-workout


Proteinbolaget är ett butik som har ett brett utbud PWO och varierad klass. De tar in en hel del mindre kända märken som inte finns hos någon av de två första butikerna. 

Kolla in här lite då och då för i mellan åt så är priserna rejält nedsatta. Ungefär 40-50% är inte alls ovanligt. Deras egna PWO heter Maximizer och marknadsförs såklart flitigt. En hel okej produkt men platsar inte på någon topplista i och med att vi har märkt en orolig mage efter att ha tagit den. 

Handla precis innan träningen


Vill du ha en PWO nu på direkten och inte orkar vänta på leveranstider och så. Definitionen av pre-workout är dessa brukar men om vi endast ska lyssna på ordet är utbudet så mycket större. Att slå till på en celsius dryck eller åka förbi Apoteket och köpa koffeintabletter är också en sort tillskott du tar innan träningen för att få mer energi.

Hoppas butiksguiden här gjorde så du hittade till butiken du köper PWO ifrån. Återgå till pwo.nu startsida >

Klumpar i burken


En lite tråkig grej med kosttillskottet PWO är att vissa produkter kan komma väldigt klumpiga. Om du tycker att du behöver t fram en kniv och börja hacka upp din helt nya PWO så tveka inte på att skicka tillbaks den. Butikerna vi tipsar om här är inte sena att skicka en produkt eller ge dig pengarna tillbaks.

Har du lagt ut så pass mycket som faktiskt ändå pre-workout kostar så är det självklart du ska ha en färskt och fint pulver. Handlar du på rea så får du räkna med att bäst före datumet inte är allt för långt borta. Om du känner att det är för nära så kontakta stället du köpte den på och fråga vad som gäller.

Personligen så har vi inte märkt att effekten skulle vara sämre bara för att pulvret klumpat sig lite, med betoning på lite. Är den helt stelnad kan det vara så att vissa ingredienser sitter ihop och andra inte. Då faller kraften som alla ingredienser förväntar göra tillsammans och du kan inte heller förvänta dig få lika bra effekt av din PWO.